Menu

lørdag 10. februar kl 18.00 - kl 22.00

Grønlandsk inspireret 3 retters menu med vin

Lørdag den 10/2 kl. 18.00 tager den grønlandske kok Mikael Møller dig med på en kulinarisk rejse gennem Grønland, når han serverer en 3 retters menu i Det Grønlandske Hus i Aarhus.

Aftenen starter med en appetizer bestående af grønlandske krabber og stenbiderrogn. Til forret serverer kokken brændt rødfisk med tang, radiser og hvidkål, og til hovedret tilbereder han blisgås, der blandt andet lever i de arktiske områder i Nordgrønland.

Til dessert tager han dig med på en vandretur i de grønlandske fjelde, da chokoladen serveres med grønlandske kvaner og saftige blåbær.

3 retter (inkl. appetizer) og vinmenu koster 500 kr. pr. kuvert.

KØB BILLET HER

Kan også købes i butikken i Det Grønlandske Hus, Aarhus. 

 

Arrangementet er en del af NUKIGA, der er et initiativ af Det Grønlandske Hus, der skal være med til at skabe en ny fortælling om Grønland gennem en lang række spændende aktiviteter.

Der sælges 40 billetter i alt, og arrangementet bliver afholdt i Det Grønlandske Hus, Dalgas Avenue 52, 8000 Aarhus C.