Menu

onsdag 04. april kl 10.00 - fredag 20. april kl 16.00

Udstilling af Anna Stine

Anna Stine Jacobsen er født i 1994. Hendes mor er grønlænder og hendes far er dansker. Hun levede de første 4 år af sit liv i Upernavik i Grønland.

Anna Stine har været elev på FOF´s Kunstskole Bifrost i tre år. Bifrost er en kunstskole for udviklingshæmmede, som ligger i Randers og har eksisteret i snart 25 år.

På Bifrost kunne de med det samme se, at Anna Stine har talent for at tegne og en god sans for proportioner og komposition. Anna Stine har en meget stor interesse for dyr og natur, og på det seneste er hun blevet optaget af landskabsmaleri.

Vi synes, Anna Stines landskaber er meget interessante i deres storslåede enkelthed og helt specielle farveholdning. Det er tydeligt, at Grønland er en inspirationskilde for hende. Anna Stine er meget opmærksom på alt omkring sig. Hun ser mange små ting, som andre aldrig ville opdage, men samtidig har hun et stort overblik, når hun tegner og maler. Hun er en stille pige, som først åbner sig, hvis hun er i en mindre gruppe, og der er fred og ro, så har hun til gengæld rigtig meget at fortælle, da hun går og tænker meget over tingene i hverdagen.

Vi synes, at hun er meget talentfuld og er spændte på, hvordan hun som kunstner vil udvikle sig i de kommende år. Udstillingen i Det Grønlandske Hus er en unik mulighed for Anna Stine for at vise sin kunst for et nyt publikum og samtidig komme i kontakt med sine rødder.

Alle er velkommen til at se udstillingen i vores hus alle hverdage kl. 10-16.