Menu

Er du flyttet til Danmark inden for de sidste fire år, og har du det svært?

Jeg hedder Sidsel Karsberg, jeg er psykolog og igennem et nyt projekt der skal støtte nytilflyttede grønlændere i Region Midtjylland, tilbyder jeg kortere terapi- og rådgivningsforløb.

Jeg kan hjælpe med mange forskellige problemstillinger, der kan gøre, at dit liv i Danmark er svært. Overgangen fra livet i Grønland til livet i Danmark er ofte præget af svære følelser. Det kan også være, at du har haft det svært længe. Måske har du svært ved at finde lysten og motivationen til at arbejde, måske føler du dig ensom, måske oplever du angst i forskellige situationer, måske er du ofte ked af det eller føler dig modløs.

Jeg kører samtaleforløb hvor der vil være fokus på at afdække dine problemer og at udvikle dine færdigheder så du bedre kan stå imod de udfordringer du kæmper med. Samtaleforløbene strækker sig fra 5 til max. 7 timer. Jeg kører samtaler mandage og fredage.

På grund af, at samtaleforløbene kræver fuld opmærksomhed og tilstedeværelse, er de ikke rettet mod borgere med aktuelt misbrug eller psykotiske lidelser.

Samtaleforløbene foregår på dansk.

Få en tid til en samtale ved at skrive en mail: sk@glhus.dk

Eller ring til Det Grønlandske Hus, Aarhus på tlf. 86 11 02 88

Så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Sidsel Karsberg

undefined