Menu

Grønlandske Erhvervsdage 2018

Invester i fremtidens Grønland

NUKIGA præsenterer Grønlandske Erhvervsdag den 12. og 13. september i Centralværkstedet i Aarhus

Vi åbner dørene for to højaktuelle erhvervsdage med fokus på grønlandsk iværksætteri og erhverv, og vi har inviteret en lang række iværksættere inden for bl.a hudpleje, fødevarer og design til at præsentere deres produkter og forretningsideer.
 
Dette er en oplagt mulighed for danske virksomheder og investorer til at få et unikt indblik i, hvad Grønland har på hylderne – og gøre en god handel.
 
Vi har inviteret en række kompetente oplægsholdere, der vil sætte spot på bl.a. Grønlands erhvervspotentialer og investeringsmuligheder og debattere styrkelsen af iværksætteriet i Grønland som en af grundstenene for den grønlandske erhvervsudvikling.
 
Udover iværksætterne vil der deltage en række repræsentanter fra Grønlands erhvervsliv. 
Hvornår:
Den 12. september 2018 kl. 9.00-21.00
Den 13. september 2018 kl. 10.00-13.00
Pris og tilmelding:
Den 12. september: Kr. 1.600,- (Prisen inkluderer fuld forplejning, oplæg, debatter, udstilling og netværksmiddag). 
Din tilmelding er registreret, når du har overført tilmeldingsgebyret til følgende konto:Danske Bank: Reg.nr. 1551 og  konto nr. 420 00 04448
Den 13. september: Gratis adgang til at møde iværksætterne og se deres produkterDu kan tilmelde dig nederst på siden. Tilmeldingsfristen er den 5. September 2018.

Læs mere om erhvervsdagene i 2018 her

 

Den Grønlandske Erhvervsmesse 2017

Det Grønlandske hus i Aarhus startede op med erhvervsaktiviteter d. 2 september 2016.

Formålet er, at udbrede kendskabet og forståelse for de mange muligheder for at lave forretning med Grønland, i Grønland og med grønlændere. Siden starten er der holdt oplæg om biotechnologi i Grønland, som er det eneste sted i verden der har såkaldt kolde enzymer.

Vi har også afholdt seminar om erhvervsmuligheder i Grønland, hvor danske og grønlandske forskere fortalte om muligheder og perspektiver.

I september afholdt vi en stor erhvervsmesse og konference med deltagere fra Grønland og Danmark. Du kan læse mere om messen her: www.nukiga.dk/messe

Har du gode ideer eller bare spørgsmål, så kontakt:

Morten Larsen mla@nukiga.dk