Menu

Gratis retshjælp

Gratis retshjælp den første tirsdag i måneden i Det Grønlandske Hus kl. 14.30 – 16.00. Venligst kontakt socialkonsulenter og reserver tid.

Det Grønlandske Hus og advokatfirmaet Lindhardt Steffensen Advokater har med opstart i januar 2016 indgået et samarbejde om gratis retshjælp til brugerne i Det Grønlandske Hus den første tirsdag i hver måned. (undtagen i juli måned på grund af sommerferien)

Samarbejdet betyder, at husets brugere hver den første tirsdag i måneden kan modtage retshjælp fra en advokat. Som bruger, kan man søge råd om alle juridiske spørgsmål, f. eks. lejeforhold, ansættelsesforhold eller ægteskabs- og samlivsforhold. Advokaten kan give dig en mundtlig rådgivning omkring din sag, og sammen kan I drøfte dine muligheder.

Du er velkommen til at komme selv, men du er også velkommen til at medbringe en sagsbehandler eller måske en ven. Taler du ikke dansk, bedes du træffe aftale om tolkehjælp i forvejen. Du kan kontakte en af socialarbejderne i Det Grønlandske Hus inden samtalen.

undefined

Søren C. Volder

undefined

Pernille Bønløkke